Witt Etna Fermo Pizza Oven Mat

Merk: Witt

 649,00

SPAAR 649 PUNTEN

Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Kleur
Productinformatie
OMSCHRIJVING

Stel je voor: een zwoele zomeravond, goede vrienden om je heen en een pizza die sissend uit je eigen pizzaoven komt. Niet zomaar een pizzaoven, maar de Witt Etna Fermo! Deze matzwarte schoonheid is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de smaakpapillen.


Dankzij het compacte design past de Witt Etna Fermo makkelijk in elke tuin of op elk terras. En wees gerust, je hoeft geen Italiaanse pizzabakker te zijn om hem te gebruiken. Dit pareltje is gebruiksvriendelijk en binnen no-time klaar voor het bakken van de perfecte pizza. Het stevige materiaal en de doordachte constructie zorgen ervoor dat de warmte optimaal verdeeld wordt, waardoor jouw pizza een knapperige bodem en perfect gesmolten kaas krijgt.


En weet je wat echt cool is? Naast pizza kun je er ook andere lekkernijen in bereiden. Van verse broodjes bij het ontbijt tot een sappige steak bij het avondeten; deze oven draait zijn hand niet om voor een culinair avontuur. Om nog maar te zwijgen over hoe makkelijk de schoonmaak is. Even de as eruit, doekje erdoor en je bent klaar voor het volgende feestmaal.


Ben je klaar om de ster van de buurtbarbecues te worden? Grijp dan nu je kans met de Witt Etna Fermo Pizza Oven. Jouw tuinfeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn!


Op zoek naar alles van Witt? Bekijk het hier. Of op zoek naar andere merken pizza ovens? Bekijk dan de categoriepagina.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef jouw beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten

SPECIFICATIES
Algemeen
Merk
Witt
Garantie
2 Jaar
GTIN/EAN:
5707582008565
Fysieke eigenschappen
Kleur
Grafietzwart
Materiaal
Materiaal
Staal
Afmetingen
Lengte
76 Centimeter
Breedte
63 Centimeter
Hoogte
44 Centimeter

RECENT door jou BEKEKEN

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 7 dagen
    geopend!
Kom langs in Roden!