Smokin' Flavours Rookchunks 1,5 Kg - Appel

 14,90

SPAAR 14 PUNTEN

Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Productinformatie
OMSCHRIJVING

Zin in een BBQ-feestje waarbij zelfs de appels jaloers zouden worden op de geur? Probeer dan eens de Smokin' Flavours Rookchunks met de geur van appel. Met deze robuuste brokken van 1,5 kg til je het roken van je vlees, vis of groenten naar een compleet nieuw niveau. En weet je wat het mooie is? Je hebt geen chemische toevoegingen nodig om die heerlijke, authentieke rooksmaak te krijgen. Puur natuur, net alsof je zelf een appeltaartje aan het bakken bent, maar dan voor je vlees!


Waarom appel? Nou, ten eerste: wie houdt er nu niet van appels? Maar belangrijker nog, de zoete en subtiele smaak van appelhout geeft een mild aroma dat perfect is voor gerechten waar je niet wilt dat de rooksmaak overheerst. Het is ideaal voor wit vlees zoals kip en kalkoen, maar ook je zalm gaat hier prima mee samen. Een kleine heads-up: je tong zal je eeuwig dankbaar zijn na het proeven van de gerechten met deze rookchunks.


En gebruik ze is super eenvoudig! Gooi een paar van deze jongens direct tussen de kolen of in je rookbox en het feest kan beginnen. Of je nu een doorgewinterde grillmeester bent of een weekend warrior in de achtertuin, met deze chunks ben je sowieso de held van het rokerige rijk.


Dus, ben je klaar om je BBQ-skills op te krikken en indruk te maken op je vrienden (en ja, ook op je schoonmoeder)? Sla dan nu je slag met de Smokin' Flavours Rookchunks met appelaroma. Omdat we bij Kampeerhal Roden weten dat goed eten de beste bindmiddel is voor geweldige herinneringen!


Op zoek naar alles van Smokin' Flavours? Bekijk het hier. Of op zoek naar andere merken rookhout? Bekijk dan de categoriepagina.

PLUS- EN MINPUNTEN
Breng een fruitige twist aan je BBQ met 1,5 kg appelhout chunks
Ideaal voor langdurige rooksessies met een zoet aroma
Perfect voor het roken van vlees en vis met een subtiele appelsmaak
Productspecifiek
Smaak
Appel
Algemeen
Merk
Smokin' Flavours
GTIN/EAN:
7436913099016
Productspecifiek
Smaak
Appel
BEKIJK ALLE SPECIFICATIES
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

Geef jouw beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten

SPECIFICATIES
Smaak
Appel
Algemeen
Merk
Smokin' Flavours
GTIN/EAN:
7436913099016
Productspecifiek
Smaak
Appel

RECENT door jou BEKEKEN

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 6 dagen per week
    geopend!
Kom langs in Roden!