Mestic Koelbox Compressor Mestic MCC-35 AC/DC

5/5 (3 REVIEWS)
Merk: Mestic
17%
KORTING

 269,90

Adviesprijs  329,00
SPAAR 269 PUNTEN

Voor 16.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis

Kleur
Productinformatie
OMSCHRIJVING

Deze koelbox van Mestic is een compressor koelbox. Deze koelbox heeft als voordeel dat hij zowel kan koelen als vriezen. Het koelvermogen van de koelbox is van +10 °C tot -18 °C. De koelbox heeft verschillende vakken, zodat jij al je boodschappen een mooi plekje kan geven.


Met het display kan je makkelijk ziet hoe koud je koelbox is. En de handige knopjes ernaast zorgen ervoor dat je snel de tempratuur kan instellen. De koelbox heeft ook een USB-C aansluiten. Zo kan je zelfs je telefoon opladen aan de koelbox! 


De adapter voor de koelbox zit bij de doos in. 

PLUS- EN MINPUNTEN
Efficiënte koeling overal met AC/DC-optie, compact en krachtig voor 35L inhoud
Draagbare koeloplossing met snelle koelprestaties, ideaal voor camping en reizen
Energiezuinige compressor technologie, perfect voor buitenactiviteiten en roadtrips
Deze koelbox is aan de zware kant, wat het minder handig maakt voor frequente verplaatsingen
Beoordelingen

3 van 3 beoordelingen

5 van 5 sterren

3

0

0

0

0


Geef jouw beoordeling

Deel jouw ervaringen met andere klanten


Jasper, 03-09-2024

Top koelbox!

Deze zomer drie weken mee geweest op vakantie en we willen niet meer zonder! Hij is snel op temperatuur en blijft ook goed op temperatuur, ondanks omgevingstemperatuur van zo'n 30 graden. Ook handig voor onderweg in de auto, dan heb je altijd koud drinken bij je tijdens een lange reis. Hij is wat groot en log, maar wel verrassend ruim van binnen. We konden er voor drie personen drankjes en eten in kwijt voor zeker drie dagen. Het extra vakje had van ons bij het grote vak getrokken mogen worden. Het is daar merkbaar warmer dan in het grote vak en er past ook niet veel in omdat het zo smal is. De maten die overal staan zijn trouwens zonder de handgrepen, die steken aan weerszijden 1,5 cm uit. Klikt minimaal, maar in onze kleine caravan maken die paar centimeter net het verschil. We waren positief verrast over het energieverbruik, dat was een stuk lager dan dat van de caravankoelkast en hij doet het nog beter ook! En fijn dat er tegenwoordig een adapter is inbegrepen, die moest je bij oudere versies nog los kopen. Eén minpuntje vinden wij dat de zijkant waar je de stekker in het apparaat steekt, wat fragiel oogt. Als je de stekker erin doet of eruit haalt, dan buigt het paneel wat mee. We hadden deze koelbox al eens besteld, ergens anders, maar die had ook precies op die plek een grote deuk, dus die was weer retour. Omdat hij daar niet meer op voorraad was uiteindelijk bij Kampeerhal Roden terecht gekomen.

Danny, 26-08-2024

Prima

Koelbox 4 weken gebruikt in Nederland. Werkt prima, houd de temperatuur goed laag. We hadden hem op 3 graden staan, hij pendelt dan wel tussen de 0 en 5 graden. Je hoort de compressor wel werken, deze slaat soms aan, maar we hadden er geen last van met slapen. De grootste verrassing was het lichtje binnen in de koelbox, dat is toch wel fijn als je s'avonds wat wilt pakken. De koelbox koelt trouwens zo goed dat er soms ijs op de binnenkant stond.

gautier, 08-08-2024

top service!

deze koelbox werd beschadigd geleverd ( het plastieken scharnier was kapot) maar de mensen van kampeerhal Roden hebben dit zeer correct en snel opgelost want ik had haast om op reis te vertrekken, top service dus. heb de koelbox nu 2 dagen getest, deze koelt snel en vlot al trekt hij iets meer dan geafficheerd wanneer hij aanspringt om te koelen (rond de 54w). het geluid dat hij maakt is wel aanwezig maar niet storend. in een tijdsspanne van 12u vertrekkende van 26°c in een woning zonder airco verbruikt hij ongeveer 30w per uur (buitentemperatuur 27°c) ik heb de 35L variant

SPECIFICATIES
Algemeen
Merk
Mestic
Garantie
2 Jaar
GTIN/EAN:
8712757465958
Fysieke eigenschappen
Kleur
Zwart
Technisch
Aansluiting
USB-C
Koeltechniek
Compressor
Afmetingen
Lengte
44 Centimeter
Breedte
58.5 Centimeter
Hoogte
33 Centimeter
Inhoud (liters)
35 Liter

RECENT door jou BEKEKEN

De producten tóch even in het echt zien?
Kom langs in onze winkel!
  • 20.000m²
    winkelplezier
  • De experts geven
    antwoord op al je vragen
  • 6 dagen per week
    geopend!
Kom langs in Roden!