- Bekijk meer
-
-
-
- Bekijk meer
-
- Bekijk meer
- Piccanaise van Kesbeke
- Piccalilly & Mayonaise
- Zoet en zuur
- Zoetzure mix
- Ouderwetse Amsterdamse mix
- Veel verschillende groenten
- Ware smaaksensatie
- Samenwerking met Jonnie Boer
- Licht zoete smaken
- Sambal Badjak met augurk
- Pittige bite
- Voor allerlei gerechten
- Amsterdamse Zure Bommen
- Extra grote pot, 1700 Ml
- Authentiek recept
- Amsterdamse mosterd dillesaus
- Perfect bij vis
- Lekker op de borrelplank
- Gesnipperde rode uien
- Zoetzuur
- Voor allerlei gerechten
- Veelzijdig te gebruiken
- Authentieke Atjar Tjamper
- Zoetzure basis
- Ambachtelijk gerookt
- Met spek, uitjes en laurier
- Past bij alle vleesgerechten
- Augurken-uien mix
- Op zoetzure basis
- Amsterdamse ambacht
- Glazen thee-zeef
- Voor losse thee of gember
- Perfecte thee-ervaring
- Amsterdamse augurken
- Middelgrote sortering
- Op zoetzure basis
- Gezoet met appelstroop
- Met balsamicoazijn
- Voor bij de borrel
- Perfect voor de borrelplank
- Pittige bite
- Zoetzure sambal
- Zoetzure saus
- Met grove stukjes ui
- Voor meerdere gerechten
- Geniet van losse thee
- Voor losse thee of gember
- Vaatwasserbestendig
- Verrijkt vleesgerechten
- Voor vis, rund, varken en kip
- Aziatische multitopping
- Pure gember
- Voor gemberthee
- Om te verwerken in gerechten
- Perfect voor gemberthee
- Gember met sinaasappel
- Voor gebruik met een theezeef
- Franse multi topping
- Kesbeke & Jonnie Boer
- Met Cornichon en Dragon
- Schijfjes Dill-Chips
- Op zoetzure basis
- Kesbeke-Select
- Maatschep
- Acaciahout met messingdetails
- Voor losse thee en gember
Het assortiment van Kesbeke: traditie en innovatie
Bij Kesbeke Amsterdam draait alles om smaak. Of je nu een liefhebber bent van klassiek ingelegde groenten of bijzondere smaakcombinaties, Kesbeke heeft het allemaal.
Tafelzuren: de klassiekers en favorieten
- Kesbeke augurken: Van Amsterdamse augurken tot cornichons met rozemarijn en knoflook, heerlijk bij de borrel of als frisse toevoeging in gerechten.
- Amsterdamse uien: Zoetzure uien die perfect passen bij kaasplankjes, stamppotten of als frisse toevoeging aan een broodje haring.
- Zure bommen: Extra grote augurken met een stevige bite en een herkenbaar zuurtje.
- Piccalilly en piccanaise: De perfecte mix van zoet en zuur, ideaal als smaakmaker bij vlees of een patatje.
Verrassende smaakmakers en specials
- Multitoppings: Zoals de Hollandse variant met zure bom, spek en rode biet, of de Aziatische versie voor bij vlees of vis.
- Mosterdkaviaar: Kleine mosterdparels met een volle smaak, perfect voor in sauzen of bij de borrel.
- Gerookte bietjes: Uniek door de combinatie met spek, ui en laurier.
- Zoetzure sambal: Pittig en fris tegelijk, ideaal voor in Oosterse gerechten of op een sandwich.
Gember en thee-accessoires van Kesbeke
Naast de bekende tafelzuren heeft Kesbeke ook producten voor thee- en gemberliefhebbers:- Gember puur en met smaakvariaties: Top voor een heerlijke gemberthee of als ingrediënt in gerechten.
- Thee-accessoires: Van de Kesbeke Teatube voor losse thee tot de Kesbeke Theezeef RVS, perfect voor een verfijnde variant.
Veelgestelde vragen
1. Wat maakt Kesbeke augurken speciaal?
Kesbeke augurken zijn ambachtelijk ingemaakt volgens traditionele recepten, met een heerlijke zoetzure smaak die ze perfect maakt voor bij vlees, sandwiches of als borrelhap.
2. Wat is het verschil tussen Kesbeke Piccalilly en Piccanaise?
Kesbeke Piccalilly is een zoetzure groentesaus, terwijl Piccanaise een combinatie van piccalilly en mayonaise is, wat een iets romigere smaak biedt.
3. Waar komt Kesbeke vandaan?
Kesbeke is een familiebedrijf uit Amsterdam, opgericht door Charles Kesbeke en later geleid door Oos Kesbeke en zijn zoons.