Trek de natuur in met een Kjelvik jas 

Ben je op zoek naar een jas die je warm houdt in de winter? Of een zomerjas die zorgt dat je koel blijft? Bij Kjelvik vind je jassen voor heren voor al je outdoor activiteiten. De jassen van Kjelvik zijn ademend en bestand tegen wind en water. Deze herenjassen zijn niet alleen functioneel, maar ook ontworpen met oog voor detail. Je ziet er dus ook nog eens stijlvol uit in een Kjelvik jas! 

Comfort staat voorop bij de outdoor herenkleding van Kjelvik 

Kjelvik is een Scandinavisch merk dat in Nederland is gevestigd. In de ontwerpen van dit merk is comfort erg belangrijk. De winterjassen zijn bijvoorbeeld gevoerd met zachte, comfortabele materialen die je goed warm houden tijdens Hollandse én Scandinavische winters. Daarnaast staat Kjelvik voor kwaliteit en een modern design. Hierdoor is een Kjelvik jas of vest niet alleen geschikt voor outdoor activiteiten, maar ook perfect om te dragen in het dagelijks leven. 

Een vest van Kjelvik houdt je lekker warm 

In het voorjaar of najaar kan het soms net te koud zijn om zonder jas naar buiten te gaan. Dan is een vest van Kjelvik de ideale manier om comfortabel buiten te zitten of een wandeling te maken. Kies bijvoorbeeld voor een vest dat gevoerd is met warme, comfortabele teddy stof. Of ga voor een warme fleece trui voor je buitenavontuur. Dan weet je zeker dat je het niet koud krijgt! 

Bestel jouw Kjelvik herenkleding online 

Of je nu gaat fietsen, wandelen of hiken, met Kjelvik ben je goed voorbereid op elk weertype. Én je ziet er ook nog eens stijlvol uit. Je bestelt je nieuwe Kjelvik items eenvoudig online. Wil je je nieuwe Kjelvik herenkleding toch liever eerst even passen? Je bent altijd welkom in onze winkel in Roden. Wil je online bestellen en kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op!