Top 5 Outdoor Kledingmerken voor Dames

Ben jij klaar voor je volgende avontuur in de buitenlucht? Of je nu een fan bent van lange wandelingen, skiën of gewoon lekker buiten wilt zijn, met de juiste kleding geniet je nog meer van je tijd in de natuur. In deze blog zetten we de top 5 outdoor kledingmerken voor dames op een rijtje. Deze merken combineren stijl, comfort en functionaliteit, precies wat je nodig hebt voor elk avontuur!

Welke maat koffer moet ik hebben?

Welke maat koffer je moet hebben hang natuurlijk af van je budget en de soort reis die je gaat maken. Voor korte stedentrips of een weekend je weg heb je veel minder nodig dan wanneer je een maand op vakantie gaat met het hele gezin. Onze reis-experts nemen je mee in de verschillende soorten koffers en vertellen je de voordelen!

  • Handbagage koffer

Is die ene stedentrip met de vriendengroep eindelijk gepland? Of ga je een weekendje weg? Dan is een handbagage koffer ideaal! Deze zijn tussen de 20 en 45 liter en geschikt voor reizen van 1-4 dagen. Wat helemaal fijn is, is dat deze maat koffer vaak mee mag in het vliegtuig, zo heb je al je spullen bij de hand! En omdat deze maximaal 10 kg mogen wegen, neem je hem makkelijk met je mee.

  • Middelgrote koffer

Een midweekje vakantie op de planning staan of ga je op zakenreis? Dan is een middelgrote koffer echt iets voor jou. Deze zijn geschikt voor korte vakanties en hebben meer ruimte dan een handbagage koffer, maar zijn nog steeds gemakkelijk mee te nemen! Deze koffers zijn vaak tussen de 40 en 65 liter en hebben ruimte voor 10-15 kg. Je neemt deze koffer eenvoudig mee in de auto, trein of bus.

  • Grote koffer

Op vakantie naar een all-inclusive resort of lekker rondreizen door Frankrijk? Voor reizen van 1-3 weken of langer heb je een grote koffer nodig. Je kunt hier al je kleding, schoenen en reisbenodigdheden in kwijt. Ook als je naar een land gaat waar verschillende temperaturen zijn, kun je alsnog je winterjas en laarzen meenemen. Deze koffers hebben een inhoud tussen de 65 en 90 liter en bieden je ruimte voor 15-20 kg. Dat klinkt goed toch?

  • Extra grote koffer

Een lange vakantietrip gepland of met het hele gezin op pad en veel spullen nodig? Kies dan voor een extra grote koffer met een inhoud van meer dan 90 liter! Deze koffers zijn geschikt voor reizen van langer dan 3 weken en hebben ruimte voor bagage van 20 kg of meer. Zo kun jij al je favoriete reisbenodigdheden meenemen.

Welk materiaal voor mijn koffer heb ik nodig?

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw koffer is het belangrijk om stevig materiaal te kiezen. Onze experts hebben een aantal materialen op een rijtje gezet zodat jij precies weet voor welke koffer je moet gaan.

  • ABS
De koffers gemaakt van ABS zijn het meest krasbestendig. Zodra er een deuk in je koffer zit duw je dit gemakkelijk weer terug door het flexibele materiaal. Een ABS koffer is alleen wat minder sterk dan andere koffers.

  • Curv
Ga je vaak op reis? Dan is een koffer gemaakt van Curv perfect voor jou. Deze zijn stevig, licht van gewicht en krasbestendig. Deze koffers zijn bestand tegen extreme temperaturen als je hoog vliegt. Een minpunt is dat deze koffers vaak een stukje duurder zijn.

  • Polypropyleen
Als je wilt gaan voor een echt sterke koffer dan moet je gaan voor een van polypropyleen. Dit materiaal is enorm sterk en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een nadeel is dat deze koffers vaak zwaarder zijn.

De best verkochte koffers

Heb jij de maat en het materiaal van je koffer bepaald? Dan is het tijd om een koffer te vinden die bij jou past! Tussen al onze koffers is het best lastig om de juiste te vinden. Daarom hebben onze reis-experts de best verkochte koffers voor je op een rijtje gezet! Zo kun jij snel op avontuur met jouw nieuwe rolmaatje.

Door de vier wielen rijd jij gemakkelijk met je koffer overal naar toe. Door het flowlite polypropylene is jouw koffer zo licht als een veertje. Met de verschillende vakken berg jij gemakkelijk als je vakantiespullen op! En weet je wat helemaal handig is? Door het TSA slot is jouw koffer ook nog eens beveiligd. Kies de kleur die bij jou past!

De Airconic Spinner is de lichtste kofferserie van American Tourister. Door de nieuwste technologieën is het polypropyleen nog sterker en lichter. Door het strakke design loop jij er altijd leuk bij! De verschillende binnenvakken zorgen ervoor dat jij al je spullen goed kunt opbergen. Het TSA slot zit weggewerkt aan de bovenzijde van de koffer waardoor deze niet opvalt. Liever een leuke kleur? De Airconic Spinner is verkrijgbaar is verschillende kleuren zodat er altijd een is die bij jou past.

The Rolling Thunder van The North Face is een handige rolkoffer met verschillende vakken en ook genoeg opbergruimte. De koffer heeft binnen- en buitenvakken zodat jij al je spullen gemakkelijk kwijt kunt.

Voor de kleine avonturiers hebben wij ook de leukste koffers. Denk aan een kids koffer van Proworld, genoeg plek voor al je spulletjes en je kunt er ook nog eens op zitten. Door het trekkoord kun je de koffer gemakkelijk met je kind bovenop vervoeren.

Naast deze modellen hebben wij een groot aanbod aan verschillende koffers voor jouw avonturen! Ontdek ze in onze webshop!

Shop in de winkel of online

Heb jij de perfecte koffer kunnen vinden voor je volgende avontuur? Shop deze dan in onze webshop waar je keuze hebt uit vele kleuren en maten. Liever de koffer in het echt bekijken? Kom langs in onze winkel en zoek je koffer uit vanaf de bagageband! Onze reis-experts staan voor je klaar met het beste advies! Ga je op avontuur, maar dan liever met een backpack? In onze blog Hoe moet ik en backpack passen? Vertellen onze experts je alles over de wereld van de backpacks! We zien je graag bij Kampeerhal Roden!

Geschreven door: Reisexpert Anouk
OVER ANOUK

Ben je klaar om een onvergetelijke reiservaring te beleven? Dan sta ik voor je klaar met leuke tips! Met mijn enthousiasme en ervaring help ik je graag op pad met de beste reisartikelen. Van backpacks, slaapzakken tot aan lichtgewicht slaapmatten, bij mij kun je terecht met al je vragen!

Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Top 5 Outdoor Kledingmerken voor Dames

Ben jij klaar voor je volgende avontuur in de buitenlucht? Of je nu een fan bent van lange wandelingen, skiën of gewoon lekker buiten wilt zijn, met de juiste kleding geniet je nog meer van je tijd in de natuur.

Koffer kopen, waar op letten?

Heb je een (vlieg)vakantie gepland, maar nog geen goede koffer? Wij nemen je in deze blog mee in de wereld van de koffers zodat jij zorgeloos op reis kunt en nieuwe avonturen kan beleven!