De beste solar tuinverlichting

Ben jij opzoek naar mooie en duurzame tuinverlichting? Dan is Solar tuinverlichting een perfecte oplossing voor jou! De solar lampen die wij verkopen zijn niet alleen sfeervol, maar ook milieuvriendelijk. In deze blog vertellen wij jou waarom solar tuinverlichting zo populair is en welke verlichting wij verkopen.

Wat is solar tuinverlichting?

Solar tuinverlichting is buitenverlichting die werkt op zonne-energie. Aan elke lamp zitten kleine zonnepanelen die overdag zonlicht opvangen en omzetten in energie. Dankzij een ingebouwde schemersensor gaat de lamp automatisch aan zodra het donker wordt. Op deze manier kan jij genieten van de prachtige verlichting zonder je schuldig te voelen over je ecologische voetafdruk.

De voordelen van solar tuinverlichting

De buitenverlichtingen op zonne-energie worden steeds populairder, en dat is niet voor niets! Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • De lampen werken op zonne-energie, dit betekent dat je geen elektriciteitskosten hebt.
  • De lampen bevatten geen stroomdraad, waardoor je geen gedoe hebt met stopcontacten. De lampen zijn gemakkelijk te instaleren en te verplaatsen. 
  • Solar tuinverlichting gebruikt zonne-energie, wat goed is voor het milieu. Je helpt de planeet door minder vervuiling te veroorzaken en je gebruikt een energiebron die nooit opraakt.

Verschillende type solar verlichting die wij verkopen

Bij Kampeerhal Roden bieden we een breed assortiment aan solar verlichting die perfect zijn voor in je tuin of als je gaat kamperen. Wij bieden vier verschillende varianten van solar tuinverlichting. Hieronder hebben de tuin-expers de populairste modellen binnen elke variant voor je uitgezocht.

Solar verlichting op paal 

Onze spijker solar lampen zijn perfect voor het verlichten van bijvoorbeeld tuinpaden, bloemen, vijvers en trappen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ook perfect zijn voor op de camping. Het merk Grundig heeft geweldige spijker-lampen, deze lampen geven helder licht en zijn ontzettend duurzaam! 

Solar Hanglampen

Heeft jouw tuin nog een sfeervolle toevoeging nodig deze zomer? Wij verkopen ook geweldige solar hanglampen. Deze lampen zijn makkelijk op te hangen een stralen een geweldige sfeer uit! Onze hanglampen van Lumiz staan bekend om hun stijlvolle uitstraling en zijn ook nog eens duurzaam! 


Solar Slinger Lampen 

Wij verkopen ook Solar slinger lampen, bedoelt om grotere gebieden in je tuin te verlichten, zoals overkappingen, bomen of tijdens tuinfeesten. Onze slinger lampen van het merk svenska Living zorgen ervoor dat jouw tuin er altijd gezellig uitziet ziet!

“slinger-lampen

Maak Je Tuinfeest Compleet!

Met solar tuinverlichting maak je van elke avond in de tuin een feestje. Denk aan gezellige zomeravonden met vrienden en familie, met sfeerverlichting van solar lampen. En het beste van alles? Je hoeft je geen zorgen te maken over elektriciteitssnoeren of hoge energiekosten.

“Sfeerlampen

Extra Tips voor een Sfeervolle Tuin

Wil jij jouw tuin zomer proof maken? Met een paar tips en trucs maak je van jouw tuin een gezellige buiten plek, zodat jij de hele zomer buiten kan genieten! 

Mix en Match

Kies voor verschillende solar lampen om jouw tuin een levendige uitstraling te geven! Door verschillende lichtpunten te creëren, breng je diepte en dynamiek in je tuinverlichting. Zo kan je spijkerlampen langs je tuinpaden plaatsen, hanglampen voor een gezellige sfeer en gebruik de slingerlampen voor een feestelijke uitstraling!

Laat je tuin tot leven komen!

Breng je tuin tot leven! Zoek jij iets spectaculairs om je tuin helemaal af te maken? Wij verkopen een breed assortiment aan terrasverwarming. Van sfeervolle vuurkorven tot elektrische verwarming, zodat jij elke zomeravond kan genieten in je tuin!

Onze elektrische verwarmings van het merk Eurom zijn enorm populair! De heaters zijn zuinig, nemen weinig ruimte in beslag en geven volledige warmte. Wat perfect is voor elke buitenruimte!

Voeg accessoires toe!

Maak je tuin extra knus door gezellige accessoires toe te voegen! Wij verkopen superleuke sierkussens en dekens, zodat je heerlijk kunt ontspannen in je tuin en het er ook nog eens superleuk uitziet!

Ben jij al bekend met het merk Stoov? Wij verkopen ook heerlijke draadloze warmte kussens en dekens. Deze stijlvolle en praktische accessoires zorgen ervoor dat je zelfs op koelere avonden comfortabel buiten kunt zitten!

“Stoov

Welke solar tuinverlichting kies jij?

Waar wacht je op? Maak je tuin klaar voor de zomer! Bestel gemakkelijk bij ons in de webshop. Bekijk je de lampen liever in het echt en wil je graag advies? Kom dan gezellig langs bij ons in de winkel! Onze expers helpen jou graag bij het uitkiezen van de juiste lampen op zonne-energie.

Geschreven door: Tuinexpert Leroy
OVER LEROY

Met mijn liefde voor natuur en barbecueën help ik je graag op weg met al je vragen! Ben je op zoek naar een nieuwe loungeset? Of juist een gave barbecue? Ik deel graag mijn tips en jij geniet binnenkort lekker in je tuin of op het balkon!

Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

De beste solar tuinverlichting

Ben jij opzoek naar mooie en duurzame tuinverlichting? Dan is Solar tuinverlichting een perfecte oplossing voor jou!