Top 5 merken rugzakken voor het nieuwe schooljaar

De zomervakantie zit er al bijna weer op, wat betekend dat het tijd is om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar! Of je nu voor het eerst naar de middelbare school gaat, een ervaren student bent of gewoon opzoek bent naar de perfecte schooltas. Bij Kampeerhal Roden hebben wij de beste schooltas voor jou! 

In deze blog presenteren wij jou de top 5 rugzak merken waar je absoluut een kijkje bij moet nemen. Van de tijdloze tassen tot de trends van nu bij ons vind jij de perfecte schooltas. Laten we snel beginnen met de top 5 merken rugzakken voor het nieuwe schooljaar!

Ontdek rugzakken van The North Face

The North Face is al jarenlang een favoriet merk als het gaat om schooltassen, want deze zin duurzaam, comfortabel en super stijvol. Op dit moment zijn de rugzakken van The North Face erg populair, voornamelijk de Borealis en de Jester tassen.

De Borealis

The North Face Borealis is perfect voor iedereen die van alles een beetje wilt doen. Met de ruime vakken en flexibele bungee-cord aan de voorkant kun jij er alles in kwijt wat je nodig hebt. Of je nu een laptop, boeken of sportkledig meeneemt, deze tas heeft plek voor alles. 

Organisatie en Ruimte: Met een inhoud van 28 liter biedt de Borealis voldoende ruimte voor al je schoolspullen. Het hoofdvak heeft een apart vak voor je laptop en genoeg ruimte voor boeken en mappen. Daarnaast zijn er meerdere kleinere vakken voor kleinere items zoals pennen en snacks. 

Comfort en Draagbaarheid: De schouderbanden en het gewatteerde achterstuk zorgen voor een fijn draagcomfort, zelfs als je tas vol zit. De borstriem zorgt voor extra stabiliteit tijdens het dragen.

De Jester

De Jester is net iets kleiner, maar minstens net zo handig. Met genoeg ruimte voor je dagelijkse benodigdheden en een special vak voor je laptop, is deze tas ideaal voor school en vrijetijd. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat je alles makkelijk terugvindt en het draagsysteem van de tas maakt hem super comfortabel, zelfs als hij helemaal vol zit! Met een rugzak van The North Face ben je helemaal klaar voor elke uitdaging die het nieuwe schooljaar met zich meebrengt. 

Handig en Praktisch: Met een inhoud van 26 liter is de Jester compact maar biedt toch genoeg ruimte voor al je essentiële spullen. Het hoofdvak heeft een speciaal laptopvak en er zijn extra vakken voor georganiseerde opslag. 

Comfort en Duurzaamheid: De gewatteerde schouderbanden en het comfortabele achterstuk zorgen ervoor dat de Jester comfortabel blijft, zelfs tijdens lange dagen. Het stevige materiaal beschermt je spullen tegen alle weersomstandigheden. 

De schooltassen van Fjällräven

Fjällräven staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. De rugzakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die super lang meegaan, zodat jij jarenlang plezier hebt van je aankoop. Daarnaast zijn de tassen niet alleen praktisch, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit! De perfecte combinatie voor het nieuwe schooljaar.

De Skule

De Skule tas van Fjällräven is erg modern en heeft een prachtig design! Deze tas biedt voldoende ruimte voor al jouw studiebenodigdheden, van boeken en notitieboekjes tot jouw laptop en lunch. Met een inhoud van 28 liter heb je genoeg ruimte om alles georganiseerd te houden, het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de tas bestand is tegen dagelijks gebruik en alle weersomstandigheden. 

Ruim en praktisch: Met meerdere vakken en een speciaal laptop vak, is de Skule tas van Fjällräven ideaal voor studenten die hun spullen georganiseerd willen houden. 

Comfort en duurzaam: De verstelbare schouderbanden en gevoerde rug voor een fijn draagcomfort, zelfs als de tas erg zwaar is. Het waterafstotende materiaal zorgt ervoor dat al jouw spullen droog blijven. 

Unisex design: De Skule komt in verschillende kleuren, waardoor er altijd een variant is die bij jouw stijl past. Het simpele design zorgt ervoor dat de tas zowel voor vrouwen als voor mannen geschikt is.

De Kånken

De Kånken hoeven wij bijna niet meer voor te stellen, want dit is één van de bekendste tassen onder scholieren. Deze rugtas is oorspronkelijk ontworpen in 1978 om rugproblemen bij Zweedse schoolkinderen te verminderen, maar uiteindelijk is deze tas een mode-icoon geworden. De Kånken tas van Fjällräven is perfect voor wie houdt van een kleinere, maar stijlvolle en praktische tas.  

Compact en functioneel: Met een inhoud van 16 liter is de Kånken tas perfect voor dagelijkse benodigdheden. Het grote vak heeft genoeg ruimte voor schoolboeken, een laptop en anderen spullen. Het voorvakje en de zijvakken bieden nog extra opbergruimte. 

Comfortabel en duurzaam: De tas is gemaakt van sterk materiaal, daardoor kan die tegen vuil en vocht. De gewatteerde schouderbanden zorgen voor extra draagcomfort. 

Unisex en stijlvol: De tas is in verschillende kleuren verkrijgbaar, dit maakt de tas geschikt voor iedereen.

De tassen van Osprey

Osprey staat bekend om zijn hoogwaardige en duurzame producten, die zijn ontworpen om lang mee te gaan. De tassen van Osprey combineren functionaliteit met stijl, wat superhandig is voor scholieren. Bovendien zet Osprey zich in voor duurzaamheid, daardoor gebruiken zijn gerecyclede materialen en een milieuvriendelijke productie.

De Osprey Nebula

De Osprey Nebula is bedacht voor scholieren, zodat zij de ruimte hebben voor al hun dagelijkse spullen en behoeftes. Deze tas biedt ruimte voor al je schoolspullen, van boeken tot jouw lunch, alles past in de Nebula tas. 

Ruim en handig: Met een inhoud van 34 liter bied de Nebula voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. De tas heeft een speciaal laptop vak en meerdere zakken voor kleine spullen. 

Comfort en stevigheid: De tas is voorzien van verstelbare schouderbanden en een gevoerde rug voor een fijn draagcomfort. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de tas bestand is tegen dagelijks gebruik. 

Unisex design: De Nebula tas van Ospery komt in verschillende kleuren en het een strak ontwerp, dat geschikt is voor iedereen die van een stoere tas houdt.

De welbekende Eastpaks

Eastpak staat bekend om zijn duurzame en kwalitatief goede producten. De tassen van Eastpak zijn ontworpen om lang mee te gaan en bieden erg veel ruimte. Daarnaast zet Eastpak zich in voor duurzaamheid en een betere wereld, daarvoor gebruiken zij gerecyclede materialen en maken ze gebruik van milieuvriendelijke productie.

De Eastpak Day Office

Ruimte en functioneel: Met een inhoud van 21 liter is er genoeg ruimte voor al jouw spullen in de Eastpak Day Office. De tas heeft een groot vak voor al jouw boeken en een apart vak dat gewatteerde van binnen is voor jou laptop. 

Comfort en stevigheid: De verstelbare, gewatteerde schouderbanden en gevoerde rug zorgen voor een fijn draagcomfort, zelfs bij langdurig gebruik. Door het stevige materiaal gaat de tas lang mee en kan je alles mee vervoeren in jouw tas. 

Unisex design: De Eastpak Day Office is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, hierdoor zal er altijd voor iedereen iets tussen zitten.

“Eastpaks

Cotopaxi

Cotopaxi staat bekend om zijn duurzame en eerlijke manier van produceren. De tassen van Cotopaxi zijn niet alleen praktisch en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Ze maken gebruik van gerecyclede materialen en ondersteunen eerlijke arbeidsomstandigheden. Zo draag je met een Cotopaxi tas niet alleen bij aan je eigen comfort, maar ook aan een betere wereld.

De Cotopaxi Batac

De Cotopaxi Batac tas is ontworpen met oog voor detail en biedt voldoende ruimte voor al je schoolspullen. Of je nu boeken, een laptop, of andere benodigdheden moet meenemen, deze tas heeft alles wat je nodig hebt. 

Ruim en handig in gebruik: De Batac tas biedt met zijn 16 liter inhoud genoeg ruimte om al je spullen georganiseerd te houden. Het hoofdvak is perfect voor boeken en schoolbenodigdheden, terwijl de kleinere vakken ideaal zijn voor je kleine spulletjes. 

Comfortabel en duurzaam: Dankzij de verstelbare schouderbanden en het zachte achterstuk kun je de hele dag door genieten van optimaal draagcomfort, zelfs tijdens lange dagen. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de tas bestand is tegen dagelijks gebruik, hoe avontuurlijk je dagen ook zijn. 

Uniek en voor iedereen: Elke Batac tas is bijzonder omdat hij gemaakt is van gerecyclede materialen en verkrijgbaar is in verschillende kleurencombinaties. Hierdoor is elke tas een uniek stuk dat perfect past bij iedereen.

De Cotopaxi Allpa

De Cotopaxi Allpa tas is ideaal voor scholieren die vaak onderweg zijn en een betrouwbare tas nodig hebben voor hun avonturen. De tas biedt veel ruimte en valt erg op, waardoor jij jouw tas nooit kwijt zal raken. 

Ruimte en organisatie: De Allpa heeft een groot hoofdvak van 35 liter met veel vakken om al je spullen geordend te houden, inclusief een apart vak voor je laptop. 

Comfortabel en sterk: Met gewatteerde schouderbanden en stevig materiaal dat tegen alles bestand is, biedt de Allpa comfort en betrouwbaarheid voor al je avonturen. 

Tijdloos en geschikt voor iedereen: In verschillende kleuren verkrijgbaar, heeft de Allpa een modern design dat voor iedereen kan.

De top 5

Daar heb je hem dan, de top 5 merken rugzakken voor het geweldige nieuwe schooljaar! Of jij nu gaat voor een stoere tas van The North Face, voor een kleurrijke tas van Fjällräven, een avontuurlijke tas van Osprey, de tijdloze tas van Eastpak of voor de duurzame tas van Cotopaxi, bij Kampeerhal Roden hebben wij ze allemaal. 

Kom gezellig eens langs in de winkel om ze allemaal uit te testen of snuffel rond op onze website, zodat jij met de perfecte schooltas het nieuwe schooljaar in kan gaan! Wij van Kampeerhal Roden wensen jou alvast een heel schooljaar toe en hopen jouw snel in de winkel te zien.

Geschreven door: Reisexpert Anouk
OVER ANOUK

Ben je klaar om een onvergetelijke reiservaring te beleven? Dan sta ik voor je klaar met leuke tips! Met mijn enthousiasme en ervaring help ik je graag op pad met de beste reisartikelen. Van backpacks, slaapzakken tot aan lichtgewicht slaapmatten, bij mij kun je terecht met al je vragen!

Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Top 5 Outdoor Kledingmerken voor Dames

Ben jij klaar voor je volgende avontuur in de buitenlucht? Of je nu een fan bent van lange wandelingen, skiën of gewoon lekker buiten wilt zijn, met de juiste kleding geniet je nog meer van je tijd in de natuur.

Koffer kopen, waar op letten?

Heb je een (vlieg)vakantie gepland, maar nog geen goede koffer? Wij nemen je in deze blog mee in de wereld van de koffers zodat jij zorgeloos op reis kunt en nieuwe avonturen kan beleven!