Wat is een leuk vaderdagcadeau?

Vaderdag komt er weer aan! Dit jaar zetten we jouw vader eens flink in het zonnetje met cadeaus waar hij écht blij van wordt. Geen saaie sokken of stropdassen, maar toffe en handige verrassingen die hem laten stralen. Na Moederdag hebben we niet zo veel cadeau-inspiratie meer. Maar bij Kampeerhal Roden hebben we de leukste, handigste en grappigste vaderdagcadeau ideeën voor de avontuurlijke vaders. Of hij nu een BBQ-koning, een visser of een zonaanbidder is, wij hebben voor iedere papa wat wils.

Bekijk video voor inspiratie

Vaderdagcadeaus voor de echte avonturier 

Is jouw vader een echte buitenliefhebber? Bij Kampeerhal Roden hebben we een aantal passende cadeaus op een rijtje gezet voor de vaders die echt kunnen genieten van een dagje in de buitenlucht. 

Zonnebril

De zomer komt er alweer snel aan. Om helemaal te kunnen genieten van de zon is het wel zo slim om een zonnebril te dragen. Naast dat een zonnebril je ogen beschermt tegen de felle zon. Is het ook een mooie manier om je vader wat extra stijl te geven. Met een stoere zonnebril is jouw vader helemaal klaar voor de zomer 

Pet of hoed

In hetzelfde straatje valt ook een mooie pet of hoed. Petjes of hoeden zijn een stijlvolle manier om toch van de zon te kunnen genieten. Bij Kampeerhal Roden hebben we een ruim assortiment aan verschillende petten en houden waar je uit kan kiezen. Zo past er altijd een mooie hoofdaccessoire bij jouw vader. 

Thermosfles

Houd jouw vader van wandelen of een dagje weg? Dan is een mooie thermosfles een goed cadeau voor vaderdag. Zo kan je vader koffie, thee of ijskoud drinken meenemen tijdens een wandeling, dagje weg of andere avonturen. Én zo blijft het ook nog urenlang op temperatuur!

Is jouw vader een hengelsportliefhebber? 

Zit hij nou vaak langs de waterkant? Kampeerhal Roden heeft de grootste hengelsportafdeling van Noord-Nederland. Dan zit er vast een mooi cadeau tussen voor jouw vader.

Kunstaas

Eigenlijk heb je nooit genoeg kunstaas toch? Je kunt altijd iets nieuws proberen. Het voordeel is, kunstaas is helemaal niet zo duur! Daarom is het een perfect cadeau voor jouw vader. Met de uitgebreide collectie kunstaas van Kampeerhal Roden, kan jij de collectie van je vader ook uitbreiden.

“voortent

Lokaas

Met het juiste lokaas kan je nog meer vis vangen. Maak je vader blij met wat lokaas. Zo kan hij nog meer genieten van zijn visavontuur, misschien komt hij wel met hele spannende verhalen thuis!

BBQ-fanaten opgelet!

BBQ’en wordt steeds populairder onder vaders. Heb jij nou een vader die dit heel leuk vindt om te doen? Dan is een vaderdagcadeau BBQ echt iets voor hem. Kampeerhal Roden heeft veel cadeau ideeën voor de vaders die houden van BBQ’en. 

Kookboek

Maakt je vader elke BBQ hetzelfde en denk jij dat er wel wat verandering in mag komen? Kampeerhal Roden heeft veel verschillende kookboeken. Geef je vader wat inspiratie om wat nieuws op de BBQ te leggen. 

Kruiden en rubs

Voor een échte smaakexplosie moet je de kruiden en rubs van onze BBQ-afdeling proberen. Smaken van over de hele wereld zijn verwerkt in de potjes verkrijgbaar bij Kampeerhal Roden. Om het vlees perfect te laten marineren zijn kruiden onmisbaar!

“voortent

Veilige BBQ-handschoenen 

Gaat jouw vader nou helemaal aan de slag met zijn nieuwe kookboek en kruiden? Dan kan je de BBQ-handschoenen eigenlijk niet vergeten. Deze zorgen ervoor dat jouw vader veilig kan BBQ’en zonder zijn handen te verbranden. Gelukkig zien de meeste handschoenen er ook nog stijlvol uit.

Heb je een cadeautje gevonden? 

Waar wacht je nog op? Kom naar Kampeerhal Roden en scoor de leukste vaderdagcadeaus voor jouw vader. Of hij nu van vissen houdt, de BBQ-master is of gewoon graag buiten is, wij hebben het perfecte cadeau. Maak deze Vaderdag onvergetelijk en verras je vader met een cadeau waar hij écht blij van wordt. Wil je zien hoe de producten er in het echt uitzien? Bekijk voorbeelden van de producten uit dit blog op onze sociale media!


Geschreven door: Tuinexpert Leroy
OVER LEROY

Met mijn liefde voor natuur en barbecueën help ik je graag op weg met al je vragen! Ben je op zoek naar een nieuwe loungeset? Of juist een gave barbecue? Ik deel graag mijn tips en jij geniet binnenkort lekker in je tuin of op het balkon!

Relevante producten
Misschien vind je dit ook leuk

Koffer kopen, waar op letten?

Heb je een (vlieg)vakantie gepland, maar nog geen goede koffer? Wij nemen je in deze blog mee in de wereld van de koffers zodat jij zorgeloos op reis kunt en nieuwe avonturen kan beleven!

Top 5 merken rugzakken voor het nieuwe schooljaar

Ben jij benieuwd naar de rugzakken voor het nieuwe schooljaar? Onze experts nemen je mee in deze blog!